U wilt toch ook zorgeloos op vakantie?

Zorgeloos op vakantie

Zomerse temperaturen hebben ons land al bereikt, een welverdiende vakantie staat halsreikend voor de deur; even helemaal ontspannen! We gaan eropuit met onze gezinnen, vrienden of andere vakantiegangers. Van de camping op de hoek tot aan de azuurblauwe zee in Zuid-Frankrijk. Vaak zijn de weken voor deze zomerse trip erg turbulent omdat u graag zaken wilt afronden of wilt overdragen aan uw collega’s. De agenda staat overvol met afspraken en klanten vragen u van alles. Gelukkig is dit voor ondernemers natuurlijk een goede zaak; er staat veel werk op de planning! Tot zover gaat het goed, maar op uw bureau ligt ook een stapel met onbetaalde facturen. Geld dat je nog moet ontvangen van je klanten. De oplossing is dichterbij dan u denkt.

Ook in de vakantieperiode pakken wij door!

Helpende hand

U leeft op goede voet met uw klanten die niet betalen, maar doorpakken zodat ze de openstaande rekeningen betalen? Ho maar. U levert keurig uw diensten af, maar de beloning blijft uit. Zelfs tijdens uw vakantie hoopt u dat de betalingen binnenkomen. Want wat doet u als uw klant niet betaalt? Stuurt u een laatste aanmaning of durft u diegene te confronteren met onbetaalde facturen door de klant te bellen? Nee, niet echt het werk dat u graag doet. U concentreert zich liever op uw corebusiness, datgene waar u goed in bent. Incassobureau De Nederlanden zorgt ervoor dat uw klanten uw facturen gaan betalen, ook in de vakantieperiode. Door het uitbesteden van uw debiteurenbeheer heeft u een kopzorg minder.

Lees ook: Laatste aanmaning, en nu?

Maar wat als u zelf actie wil ondernemen?

Begin nu met het innen van openstaande betalingen. Maak concrete afspraken met uw klanten over de betalingstermijn. Werk ook aan het afhandelen van oude zaken. Sommige openstaande facturen roepen vragen op. Deze hebben betrekking op onduidelijke afspraken, gebreken in de levering en de vraag of er wel of geen korting is toegepast. Bel de klant op en kom samen tot een oplossing. Als u geen actie onderneemt, wordt u er na de vakantie nog steeds mee geconfronteerd.

Zorgeloos op vakantie!

Vaak is het een drempel waar je even overheen moet, maar die drempel wordt alleen maar hoger en voor je het weet is het een grote muur geworden. Je vraagt je sterk af: ‘Hoe moet ik dit oplossen voor mijn vakantie?’ Dit is een probleem waar veel ondernemers tegenaan lopen. Jij wilt toch ook zorgeloos op vakantie? Incassobureau De Nederlanden pakt door. Het geld dat onderaan de streep staat, daar heb jij recht op! We helpen je graag. Onderneem vandaag nog actie voor een zorgeloze vakantie en laat Incassobureau De Nederlanden uw openstaande facturen vorderen.