Podcast – aflevering 3 – Diensten

Podcast Diensten

Welke diensten levert De Nederlanden?

De Nederlanden biedt veelzijdige diensten maar welk verschil wordt er daadwerkelijk gemaakt en wanneer start een juridische procedure? Allemaal zaken die we behandelen in deze aflevering.

Wanneer incassobureau inzetten?

Bedrijven of consumenten twijfelen vaak nog om een incassobureau gelijk in te zetten. In deze fase van twijfel kunnen ze een gratis laatste aanmaning sturen, ook wel een pré-incassobrief genoemd. Dit kun je via onze website doen, die op je eigen briefpapier/huisstijl verstuurd wordt. De laatste aanmaning is de laatste mogelijkheid van betaling zonder dat hier incassokosten aan zijn verbonden. Reageert de debiteur niet, dan starten wij het incassotraject. Wanneer we starten kunnen we de klant volledig ontzorgen.

Zo verloopt een incassotraject.

Vorderingen

Wanneer wij een gerechtelijke procedure starten, kunnen wij dit tot 25.000 euro zelf behandelen bij de kantonrechter. Bij vorderingen boven 25.000 euro moeten we een advocaat inschakelen. Wij werken al 15 jaar samen met dezelfde advocaat, daar zijn we erg tevreden over. Voor ons is het van belang om te weten hoe hij in een zaak staat, hoe hij het behandelt en hoe hij met mensen omgaat.

Verstuur de GRATIS laatste aanmaning

Faillissement

Als een bedrijf failliet gaat of een natuurlijk persoon komt in de schuldhulpverlening terecht, dan kunnen wij dit traject ook begeleiden.

Communicatie

Wij blijven continu alert. Het proces zorgt voor strikte communicatie tussen de opdrachtgever en ons. Hoe verzamelen wij belangrijke informatie en waarom wijst een rechter, op zijn manier, vonnis? Al deze stappen noteren we in het dossier en communiceren we met onze klant. Daarnaast trekken we lering uit elk dossier, wat goed van pas komt voor toekomstige opdrachten.

Alle dossiers staan in onze software Collect online, waar debiteuren en opdrachtgevers 24/7 kunnen inloggen om gegevens te kunnen inzien.

Procredium

Deze werkzaamheden van Procredium liggen aan de voorkant van het incassoproces. Als het debiteurenbeheer goed is ingericht, zorg je ervoor dat facturen tijdig voldaan worden.

  • Wat zijn de voordelen van debiteurenbeheer?
  • Snellere betaling van uw facturen
  • Verbetering van uw liquiditeitspositie
  • Behoud van uw opgebouwde klantrelatie
  • Besparing op personeel (debiteurenbeheerder)
  • Besparing op debiteurensoftware
  • Vast aanspreekpunt bij ProCredium

Meer weten? >> procredium.nl