0318 - 584310 info@denederlanden.nl

Nieuws

Bedrijfsreportages De Nederlanden
- De Nederlanden als sponsor van GVVV, klik hier.
- Interview De Nederlanden in 'De Zakenmarkt', klik hier.
- Interview in 'Veenendaal Totaal', klik hier.
 
'100-jarige jubileum voor bedrijf uit Veenendaal'
Maar weinig bedrijven kunnen anno 2015 zeggen dat ze er al een eeuw bestaansrecht op hebben zitten. Jacco van de Loosdrecht, eigenaar van incassobureau De Nederlanden in Veenendaal,
is een van de uitzonderingen op de regel. Dit jaar viert hij met gepaste trots het 100-jarige bestaan van zijn bedrijf.
Lees verder >>
 
'De Nederlanden, al 100 jaar uw incassobureau'
Een eeuw aan ervaring, je hoort het tegenwoordig maar zelden. Het is een tijd waar start-ups en onlinebedrijven dagelijks worden opgericht. Hoe bijzonder is het dan als een bedrijf al 100 jaar ervaring heeft? Incassobureau de Nederlanden viert in 2015 zijn 100-jarige bestaan.
Lees verder >>

'Betalingsachterstanden stapelen zich op'
UTRECHT (AFN) - Een groeiend aantal consumenten heeft moeite met het betalen van rekeningen. Ruim 30 procent van de Nederlanders loopt achter met betalingen en ruim 70 procent heeft meerdere soorten schulden, blijkt uit onderzoek van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud).
Lees verder >>

Vergoeding buitengerechtelijke incassokosten wordt aan maximum gebonden
Wat verandert er?
Er komt een wettelijke regeling voor buitengerechtelijke incassokosten. Incassokosten zijn de kosten die u als schuldeiser maakt om een geldvordering te innen, indien uw schuldenaar deze niet uit zichzelf betaalt. De vergoeding voor buitengerechtelijke incassokosten wordt berekend als percentage van het bedrag dat uw schuldenaar aan u als schuldeiser verschuldigd is. Hierbij geldt een minimumbedrag van € 40. Dit bedrag mag u naast de wettelijke rente in rekening brengen.
Lees verder >>