U wilt toch ook zorgeloos op vakantie?

Debiteurenbeheer tijdens vakantie

De zomer is van start gegaan en een welverdiende vakantie staat halsreikend voor de deur. We mogen eindelijk weer naar het buitenland. We gaan er op uit met onze gezinnen, vrienden of andere vakantiegangers. Van de camping op de hoek tot aan de azuurblauwe zee. Vaak zijn de weken voor deze zomerse trip erg turbulent omdat u graag zaken af wilt ronden of over wilt dragen aan uw collega. De agenda staat overvol met afspraken en klanten vragen u van alles. Gelukkig is dit voor ondernemers natuurlijk een goede zaak; er staat veel werk op de planning! Tot zover gaat het goed maar op uw bureau ligt ook een stapel met onbetaalde facturen. Geld dat je nog moet ontvangen van je klanten. De oplossing is dichterbij dan u denkt.

Helpende hand

U leeft op goede voet met uw klanten die niet betalen maar doorpakken zodat ze de openstaande rekeningen betalen, ho maar. U levert keurig uw diensten af, maar de beloning blijft uit. Ook tijdens uw vakantie hoopt u dat de betalingen binnenkomen. Want wat doet u als uw klant niet betaalt? Stuurt u een laatste aanmaning of durft u diegene te confronteren met onbetaalde facturen door de klant te bellen? Nee, niet echt het werk dat u graag doet. U concentreert zich liever op uw core business, hetgeen waar u goed in bent. Incassobureau De Nederlanden zorgt ervoor dat uw klanten uw facturen gaan betalen, ook in de vakantieperiode. Door het uit te besteden van uw debiteurenbeheer heeft u een kopzorg minder.

Lees ook: Laatste aanmaning, en nu?

Maar wat als u zelf actie wil ondernemen?

Begin nu met vorderen. Maak concrete afspraken over een betalingstermijn met uw klant(en) Werk ‘oude’ zaken weg. Sommige openstaande facturen roepen vragen op. Deze bestaan uit onduidelijke afspraken, mankement in de levering, wel of geen korting.  Bel de klant op en kom samen tot een oplossing. Wanneer u geen actie onderneemt wordt u er na de vakantie nog steeds mee geconfronteerd.

Zorgeloos op vakantie!

Vaak is het een drempel waar u even over moet, die drempel wordt alleen maar hoger en voor u het weet is het een grote muur geworden. Je vraagt je sterk af: “Hoe moet ik dit oplossen voor mijn vakantie?” Een probleem waar veel ondernemers tegenaan lopen. Jij wilt toch ook zorgeloos op vakantie? Incassobureau De Nederlanden pakt door. Het geld dat onderaan de streep staat, daar heb jij recht op! We helpen je graag. Onderneem vandaag nog actie voor een zorgeloze vakantie en laat Incassobureau De Nederlanden uw openstaande facturen vorderen.