Incassoburo Maarsbergen

U bent op zoek naar een incassoburo in de buurt van Maarsbergen? Een incassoburo dat uw debiteuren op de juiste manier behandelt? Dan is Incassoburo De Nederlanden waarschijnlijk de ideale partner voor u. Wij werken namelijk betrouwbaar, op No Cure No Pay basis en innen uw facturen voor u zonder uw klantenrelatie in gevaar te brengen. We zijn gevestigd in Veenendaal, nabij Maarsbergen.

De voordelen van Incassoburo De Nederlanden Maarsbergen

  • No Cure No Pay
  • Betrouwbaar
  • Hoog rendement
  • Online uw incasso aanmelden

Uw incasso’s snel geïncasseerd door Incassoburo De Nederlanden Maarsbergen

Er hoeft maar iets te gebeuren of de krappe marges van een ondernemer vergaan als sneeuw voor de zon. Een belangrijke factor hierbij is vaak de post debiteuren: veel bedrijven schrijven onnodig veel geld af op hun debiteuren en dan kan de liquiditeitspositie van uw onderneming onder druk komen te staan. Incassoburo De Nederlanden zorgt door gepaste maar intensieve communicatie voor een hoog rendement.

“Incassoburo De Nederlanden is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van debiteuren.” – Een klant over Incassoburo De Nederlanden

Het incassoproces

Bij uw laatste aanmaning aan de debiteur kunt u gebruikmaken van een sticker of stempel met ons logo en een vermelding dat, bij geen betaling, de incasso aan ons zal worden overgedragen. Als uw klant niet betaalt en u uw incasso bij ons aanmeldt gaan wij voor u aan de slag. Incassoburo De Nederlanden zal vervolgens regelmatig intensief contact met uw debiteur opnemen om de incasso te voldoen. De debiteur wordt daarnaast in gebreke gesteld voor de hoofdsom en rente- en incassokosten. Uiteraard stellen wij alles in het werk om uw incasso in deze fase betaald te krijgen.

Juridische fase

Soms kan het voorkomen dat de factuur uiteindelijk dan nog niet betaald wordt. In deze fase zullen we overgaan tot de juridische fase, waarbij u met het ondertekenen van een volmacht toestemming geeft voor het starten van een juridische procedure door Incassoburo De Nederlanden Maarsbergen. Meer informatie over de juridische fase.

Dien uw incasso eenvoudig online in en wij gaan voor u aan de slag! Eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.