Incassobureaus Barneveld

U bent op zoek naar een incassobureau in Barneveld? Een incassobureau uit Barneveld dat uw debiteuren op de juiste manier behandelt? Dan is Incassobureau De Nederlanden waarschijnlijk de ideale partner voor u. Wij werken namelijk betrouwbaar, op No Cure No Pay basis en innen uw facturen voor u zonder uw klantenrelatie in gevaar te brengen. We zijn gevestigd in Veenendaal, nabij Barneveld.

Incassobureaus Barneveld, dit is waarom u kiest voor Incassobureau De Nederlanden

  • No Cure No Pay (minnelijke fase)
  • Betrouwbaar
  • Hoog rendement
  • Online uw incasso aanmelden

Kiezen voor een incassobureau

Er hoeft maar iets te gebeuren of de krappe marges van een ondernemer vergaan als sneeuw voor de zon. Een belangrijke factor hierbij is vaak de post debiteuren: veel bedrijven schrijven onnodig veel geld af op hun debiteuren en dan kan de liquiditeitspositie van uw onderneming onder druk komen te staan. Incassobureau De Nederlanden zorgt door gepaste maar intensieve communicatie voor een hoog rendement.

”Incassobureau De Nederlanden is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van debiteuren.”

Een klant over Incassobureau De Nederlanden

Het incassoproces

Als uw klant niet betaalt en u uw incasso bij ons aanmeldt gaan wij voor u aan de slag. Incassobureau De Nederlanden zal vervolgens regelmatig intensief contact met uw debiteur opnemen. De debiteur wordt daarnaast in gebreke gesteld voor de hoofdsom en rente- en incassokosten. Uiteraard stellen wij alles in het werk om uw incasso in deze fase betaald te krijgen.

Juridische fase

Soms kan het voorkomen dat de factuur uiteindelijk dan nog niet betaald wordt. In deze fase zullen we overgaan tot de juridische fase, waarbij u met het ondertekenen van een volmacht toestemming geeft voor het starten van een juridische procedure door Incassobureau De Nederlanden Barneveld. Meer informatie over de juridische fase.