Incassobureau inschakelen Wageningen

Wilt u een incassobureau inschakelen in Wageningen? Dan is het verstandig te kiezen voor een incassobureau dat eerlijk en klantvriendelijk te werk gaat. U wilt immers de klantrelatie goed houden en niet onnodig veel geld kwijt zijn. Incassobureau De Nederlanden Wageningen is zo’n incassobureau.

Het inschakelen van een incassobureau is vaak niet leuk. Als uw debiteur echter niet betaalt dan kan het inschakelen van een incassobureau wel noodzakelijk zijn. Incassobureau de Nederlanden werkt op No Cure No Pay basis en biedt De mogelijkheid om uw incasso gemakkelijk online aan te melden.

De voordelen van het inschakelen Incassobureau De Nederlanden Wageningen

  • No Cure No Pay
  • Betrouwbaar
  • Hoog rendement
  • Online uw incasso aanmelden

Incassobureau inschakelen Wageningen

De marges van ondernemers staan onder druk. Als u dan een klant hebt die niet betaalt kan dit vervelende gevolgen hebben. Incassobureau De Nederlanden staat u bij in deze gevallen, zodat u niet onnodig veel geld afschrijft op uw debiteuren. Door gepaste maar intensieve communicatie zorgt Incassobureau De Nederlanden voor een hoog rendement.

“Incassobureau De Nederlanden is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van debiteuren.”Een klant over Incassobureau De Nederlanden.

Incassotraject

Vrijwel elk incassotraject start met een laatste aanmaning aan de debiteur, waarbij u gebruik kunt maken van een sticker of stempel met ons logo en de vermelding dat, bij geen betaling, de incasso aan ons zal worden overgedragen. Als uw klant niet betaalt, dan kunt u de incasso bij ons aanmelden, waarna we voor u aan de slag gaan. De debiteur wordt in gebreke gesteld voor de hoofdsom en de rente- en incassokosten, waardoor het incassotraject u in principe geen extra kosten oplevert.

Juridische fase

Als de factuur in de minnelijke fase nog niet wordt betaald, dan gaan wij over tot de juridische fase, waarbij u met het ondertekenen van een volmacht toestemming geeft voor het starten van een juridische procedure tegen uw debiteur om zo de factuur toch betaald te krijgen. Uiteraard proberen we de factuur altijd in de minnelijke fase betaald te krijgen om zo onnodige kosten te besparen en de klantrelatie goed te houden.

Uw incasso’s op een snelle en eenvoudige manier betaald krijgen? Dien uw incasso dan online in, dan gaan wij voor u aan de slag. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Dien uw incasso eenvoudig online in en wij gaan voor u aan de slag! Eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.