Incassobureau Den Haag

Professioneel, betrouwbaar en daadkrachtig. Bent u op zoek naar incassobureau Den Haag? Dan bent u bij Incassobureau De Nederlanden aan het juiste adres. Incassobureau De Nederlanden is gespecialiseerd in het incasseren van vorderingen. Wij doen dit op professionele, daadkrachtige en persoonlijke wijze, waardoor de klantrelatie optimaal wordt behouden. Incassobureau De Nederlanden opereert door het gehele land en helpt u van het begin tot het einde bij het incasseren van uw facturen.

Ook voor debiteurenbeheer kunt u Incassobureau De Nederlanden inschakelen. Wij ondersteunen u bij het innen van openstaande facturen, zodat uw incasso’s op succesvolle wijze worden geïnd. Incassobureau De Nederlanden heeft klanttevredenheid en efficiency hoog in het vaandel staan en zorgt ervoor dat uw debiteurenbeheer tot in de puntjes is geregeld.

Incassobureau Den Haag: No Cure No Pay

Wij werken op No Cure No Pay basis in de minnelijke fase. Hierdoor heeft u bij geen resultaat geen extra kosten. Bovendien biedt Incassobureau De Nederlanden u de mogelijkheid om gratis een laatste aanmaning te versturen naar uw debiteur. In deze laatste aanmaning moet u uw debiteur de buitengerechtelijke incassokosten aanzeggen die u doorberekent als uw debiteur de factuur niet binnen 15 dagen (consument) / 5 dagen (bedrijf) betaalt. De laatste aanmaning is via de website GRATIS te downloaden, maar u kunt deze ook door Incassobureau De Nederlanden laten versturen.

Voordelen Incassobureau De Nederlanden

Kiezen voor Incassobureau De Nederlanden heeft meerdere voordelen:
  • Jarenlange ervaring als incassobureau
  • 100% No Cure No pay (minnelijke fase)
  • Hoge successcore
  • Landelijke dekking
  • Transparant
  • Gemakkelijk en gratis online uw incasso aanmelden

Dien uw incasso eenvoudig online in en wij gaan voor u aan de slag! Eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.