Incassobureau Rotterdam: wie zijn wij?

Incassobureau De Nederlanden is een landelijk opererende organisatie die voor u het volledige incassotraject uit handen neemt. Van het verzenden van de laatste aanmaning tot de gerechtelijke fase: u hoeft zich niet langer meer zorgen te maken over onbetaalde facturen en debiteuren die zich niet aan de afspraken houden. Incassobureau De Nederlanden werkt snel, efficiënt en doelgericht. Onze klanten waarderen onze daadkrachtige aanpak, waarbij wij niet alleen denken om het resultaat (het incasseren van uw onbetaalde rekeningen), maar waarbij ook uw klantrelatie centraal staat en wordt behouden. Kortom: voor een professioneel, krachtig en persoonlijk incassobureau kiest u voor Incassobureau De Nederlanden.

De voordelen van Incassobureau De Nederlanden Rotterdam

  • No Cure No Pay
  • Betrouwbaar
  • Hoog rendement
  • Online uw incasso aanmelden

Uw incasso’s snel geïncasseerd door Incassobureau De Nederlanden Rotterdam

Er hoeft maar iets te gebeuren of de krappe marges van een ondernemer vergaan als sneeuw voor de zon. Een belangrijke factor hierbij is vaak de post debiteuren: veel bedrijven schrijven onnodig veel geld af op hun debiteuren en dan kan de liquiditeitspositie van uw onderneming onder druk komen te staan. Incassobureau De Nederlanden zorgt door gepaste maar intensieve communicatie voor een hoog rendement.

“Incassobureau De Nederlanden is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van debiteuren.” – Een klant over Incassobureau De Nederlanden

Het incassoproces

De laatste aanmaning aan uw debiteur kunt u GRATIS downloaden vanaf onze site. Als uw klant niet betaalt binnen de gestelde termijn, dan gaan wij voor u aan de slag. Incassobureau De Nederlanden zal vervolgens regelmatig intensief contact met uw debiteur opnemen om de incasso te voldoen. De debiteur wordt daarnaast in gebreke gesteld voor de hoofdsom en rente- en incassokosten. Uiteraard stellen wij alles in het werk om uw incasso in deze fase betaald te krijgen.

Juridische fase

Soms kan het voorkomen dat de factuur uiteindelijk dan nog niet betaald wordt. In deze fase zullen we overgaan tot de juridische fase, waarbij u met het ondertekenen van een volmacht toestemming geeft voor het starten van een juridische procedure door incassobureau De Nederlanden Rotterdam. Meer informatie over de juridische fase.

Dien uw incasso eenvoudig online in en wij gaan voor u aan de slag! Eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.