0318 - 584310 info@denederlanden.nl

Incasso No Cure No Pay Ede

Bij incasso bureau de Nederlanden Ede werken we op No Cure No Pay basis (voor de minnelijke fase). Dit houdt in dat, als wij de factuur niet betaald krijgen, u ons niet hoeft te betalen. Doordat openstaande rekeningen door onze (gepaste maar intensieve) communicatie vaak snel worden betaald kunnen wij werken op basis van No Cure No Pay.

Als wij er niet in slagen om uw vordering te incasseren rekenen wij u niets. Als u ermee akkoord gaat gaan wij dan over tot de gerechtelijke fase en brengen we via de deurwaarder een dagvaarding uit. Indien de debiteur wel tot betaling overgaat (de meeste gevallen) brengen wij een percentage in rekening dat we op debiteur kunnen verhalen zodat het u niets kost. Het enige wat u hoeft te doen is uw incasso online in te dienen. Echt No Cure No Pay dus en heel eenvoudig.

Daarom kiezen ondernemers voor incasso No Cure No Pay van De Nederlanden

  • Hoog rendement
  • Geen kosten voor u
  • Gemakkelijk en gratis online uw incasso aanmelden
Incassobureau de Nederlanden is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van debiteuren.

Een klant over Incassobureau de Nederlanden

No Cure No Pay incasso Ede

Of u nu in Ede of heel ergens anders zit. Wij kunnen de No Cure No Pay incasso voor u regelen. Het enige wat u hoeft te doen is uw incasso online in dienen, wij regelen de rest! Door onze intensieve communicatie en de juiste toonzetting hebben we al incassotrajecten tot een goed einde gebracht.

Wilt u als ondernemer ook minder risico lopen, snel betaalde facturen en een betere cashflow? Dan is No Cure No Pay incasso van De Nederlanden wat voor u. Uw incasso aanmelden kan gemakkelijk online. Of neem eerst contact met ons op voor meer informatie!

Direct contact

*Naam
*E-mail adres
 Telefoonnummer:
*Bericht