Incassobureau Breda

U bent op zoek naar een incassobureau? Een incassobureau  dat uw debiteuren op de juiste manier behandelt? Dan is Incassobureau De Nederlanden de ideale partner voor u. Wij werken namelijk betrouwbaar, op No Cure No Pay basis en innen uw facturen voor u zonder uw klantenrelatie in gevaar te brengen.

De voordelen van Incassobureau De Nederlanden Breda

  • No Cure No Pay
  • Betrouwbaar
  • Hoog rendement
  • Online uw incasso aanmelden

Uw incasso’s snel geïncasseerd door Incassobureau De Nederlanden Breda

Er hoeft maar iets te gebeuren of de krappe marges van een ondernemer vergaan als sneeuw voor de zon. Een belangrijke factor hierbij is vaak de post debiteuren. Veel bedrijven schrijven onnodig veel geld af op hun debiteuren en dan kan de liquiditeitspositie van uw onderneming onder druk komen te staan. Incassobureau De Nederlanden zorgt door gepaste maar intensieve communicatie voor een hoog rendement.

“Incassobureau De Nederlanden is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van debiteuren.” – Een klant over Incassobureau De Nederlanden

Het incassoproces

Bij uw laatste aanmaning aan de debiteur kunt u gebruik maken van een sticker of stempel met ons logo en een vermelding dat, bij geen betaling, de incasso aan ons zal worden overgedragen. Als uw klant niet betaalt en u uw incasso bij ons aanmeldt gaan wij voor u aan de slag. Incassobureau De Nederlanden zal vervolgens regelmatig intensief contact met uw debiteur opnemen om de incasso te voldoen. De debiteur wordt daarnaast in gebreke gesteld voor de hoofdsom en rente- en incassokosten. Uiteraard stellen wij alles in het werk om uw incasso in deze fase betaald te krijgen.

Juridische fase

Soms kan het voorkomen dat de factuur uiteindelijk dan nog niet betaald wordt, dan zullen we overgaan tot de juridische fase waarbij u met het accorderen van een volmacht toestemming geeft voor het starten van een juridische procedure door incassobureau De Nederlanden Veenendaal. Meer informatie over de juridische fase.

Dien uw incasso eenvoudig online in en wij gaan voor u aan de slag! Eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.