0318 - 584310 info@denederlanden.nl

Blog

Jij wilt toch ook zorgeloos op vakantie?
Jij wilt toch ook zorgeloos op vakantie?
De zomer is van start gegaan en een welverdiende vakantie staat halsreikend voor de deur. We trekken er op uit met onze gezinnen, vrienden of andere vakantiegangers. Van de camping op de hoek tot aan het aan einde de wereld. Vaak zijn de weken voor deze zomerse trip erg turbulent omdat je graag zaken af wilt ronden of over wilt dragen aan je collega. De agenda staat overvol met afspraken en klanten vragen je je vanalles. Gelukkig is dit voor ondernemers natuurlijk een goede zaak; er staat veel werk op de planning! Tot zover gaat het goed maar op je bureau ligt ook een stapel met onbetaalde facturen. Geld dat je nog moet ontvangen van je klanten. De oplossing is dichterbij dan je denkt. 
 
Helpende hand
 
Je leeft op goede voet met je klanten die niet betalen maar doorpakken zodat ze de openstaande rekeningen betalen, ho maar. Je levert keurig je diensten af, maar de beloning blijft uit. Ook tijdens je vakantie hoop je dat de betalingen binnenkomen. Want wat doe je als je klant niet betaalt? Stuur je een laatste aanmaning of durf jij diegene te confronteren met onbetaalde facturen door de klant te bellen? Nee, niet echt het werk dat je graag doet. Je concentreert je liever op jouw core business, hetgeen waar je goed in bent. Incassobureau De Nederlanden zorgt ervoor dat jouw klanten je facturen gaan betalen, ook in de vakantieperiode. Door het uit te besteden van je debiteurenbeheer heb je een kopzorg minder.
 
 
Maar wat als je zelf actie wil ondernemen?
 
  • Begin nu met vorderen. Maak concrete afspraken over een betalingstermijn met je klant(en)
  • Werk ‘oude’ zaken weg. Sommige openstaande facturen roepen vragen op. Deze bestaan uit onduidelijke afspraken, mankement in de levering, wel of geen korting.  Bel de klant op en kom samen tot een oplossing. Wanneer je geen actie onderneemt wordt je er na de vakantie nog steeds mee geconfronteerd.
 
Zorgeloos op vakantie!
 
Vaak is het een drempel waar je even over moet, die drempel wordt alleen maar hoger en voor je het weet is het een grote muur geworden. Je vraagt je sterk af “Hoe moet ik dit oplossen voor mijn vakantie?” Een probleem waar veel ondernemers tegenaan lopen. Jij wilt toch ook zorgeloos op vakantie? De Nederlanden pakt door. Het geld dat onderaan de streep staat, daar heb jij recht op! We helpen je graag.
Onderneem vandaag nog actie voor een zorgeloze vakantie en laat De Nederlanden jouw openstaande facturen vorderen.

 

Ga goed voorbereid op vakantie!

 

 

 

 
Tags: Vakantie Geld Onbetaalde facturen ,
Datum: 08 juli 2019