0318 - 584310 info@denederlanden.nl

Blog

Aftellen naar de jaarwisseling? Optellen!
Aftellen naar de jaarwisseling? Optellen!
Bent u al aan het aftellen naar de jaarwisseling? Wij van De Nederlanden niet! Juist de laatste periode van het jaar zijn we extra actief met het incasseren van openstaande vorderingen voor klanten. Zodat zij nog vóór het einde van 2017 kunnen optellen… als het om hun banksaldo gaat!
 
Wellicht heeft u nog onbetaalde rekeningen liggen? Geef de incasso vandaag nog uit handen aan De Nederlanden! Wij werken op basis van No Cure No Pay, scoren een hoog rendement en… aanmelden van vorderingen kan heel gemakkelijk via www.denederlanden.nl. Onze aanpak is persoonlijk, intensief en vasthoudend.
 
Tip: maak gebruik van de GRATIS laatste aanmaning op onze website.
 
De Nederlanden is een full-service informatie- en incassobureau. Naast het incasseren van onbetaalde facturen verzorgen we ook het volledige debiteurenbeheer voor opdrachtgevers. Zo kunnen zij zich richten op hun eigenlijke specialisme en zorgen wij voor tijdige betaling van openstaande posten. We stellen ook algemene voorwaarden op voor klanten en zijn gespecialiseerd in het behandelen van ‘oude vonnissen’. Dit doen wij op basis van No Cure No Pay.
 
Wilt u eens van gedachten wisselen over uw debiteurenbeheer of heeft u gewoon een vraag over wanbetalers? Bel mij via 0318 - 584310 of mail naar info@denederlanden.nl
 
Jacco van de Loosdrecht
 
Informatie en incassobureau
De Nederlanden BV
sinds 1915
Tags: laatste aanmaning , no cre no pay , incasseren , jaarwisseling , algemene voorwaarder , debiteurenbeheer , Incasso , aanmaning ,
Datum: 24 november 2017