0318 - 584310 info@denederlanden.nl
 
 

Incassobureau Den Haag

Professioneel, betrouwbaar en daadkrachtig. Bent u op zoek naar incassobureau Den Haag? Dan bent u bij De Nederlanden aan het juiste adres. De Nederlanden is gespecialiseerd in het incasseren van vorderingen. Wij doen dit op professionele, daadkrachtige en persoonlijke wijze waardoor de klantrelatie optimaal wordt behouden. Incassobureau De Nederlanden opereert door het gehele land en helpt u van het begin tot het einde bij het incasseren van uw facturen.

Ook voor debiteurenbeheer kunt u De Nederlanden inschakelen. Wij ondersteunen u bij het innen van openstaande facturen zodat uw incasso’s op succesvolle wijze worden geïnd. De Nederlanden heeft klanttevredenheid en efficiency hoog in het vaandel staan en zorgt ervoor dat uw debiteurenbeheer tot in de puntjes is geregeld. 

Incassobureau Den Haag: No Cure No Pay

Wij werken op No Cure No Pay basis in de minnelijke fase. Hierdoor heeft u bij geen resultaat geen extra kosten. Bovendien biedt De Nederlanden u de mogelijkheid om gratis een laatste aanmaning te versturen naar uw debiteur. In deze laatste aanmaning moet u uw debiteur de buitengerechtelijke incassokosten aanzeggen die u doorberekend als uw debiteur de factuur niet binnen 14 dagen betaalt. Verstuurt u de laatste aanmaning via De Nederlanden, dan is dit geheel gratis. U kunt de brief door De Nederlanden laten versturen of ervoor kiezen om gepersonaliseerd briefpapier te gebruiken.

Voordelen Incassobureau De Nederlanden

 
Kiezen voor incassobureau De Nederlanden heeft meerdere voordelen:
 
  • Jarenlange ervaring als incassobureau
  • 100% No Cure No pay (minnelijke fase)  
  • Hoge successcore
  • Landelijke dekking
  • Transparant
  • Gemakkelijk en gratis online uw incasso aanmelden

 Direct uw incasso aanmelden>>