0318 - 584310 info@denederlanden.nl
 

Incassobureau Apeldoorn

 

 

Betalen uw klanten de rekeningen niet? Tijd om een incassobureau in te schakelen die u helpt bij het oplossen van onbetaalde rekeningen. Incassobureau De Nederlanden is gevestigd in de omgeving van Apeldoorn en heeft meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van incasso en debiteurenbeheer. Met onze professionele en persoonlijke benadering weten wij op een daadkrachtige manier uw debiteuren over te laten gaan tot betalen waarbij eveneens de klantrelatie wordt behouden.

 

Incassobureau inschakelen? Kies voor incassobureau De Nederlanden

 

Incassobureau De Nederlanden is specialist op het gebied van incassozaken. Debiteuren die uw rekeningen niet betalen, benaderen wij op een eerlijke, professionele en heldere manier. Onze persoonlijke benadering is erop gericht om samen met de debiteuren een oplossing te vinden die voor beide partijen werkt. Hierdoor blijft de klantrelatie behouden en worden uw facturen binnen de gestelde termijn betaald.  

 

Incassobureau Apeldoorn: Onze werkwijze

 

Op zoek naar een betrouwbaar incassobureau Apeldoorn? Dan bent u bij De Nederlanden aan het juiste adres. Wij verzorgen het complete incassotraject voor u. Van de laatste aanmaning tot het inschakelen van de deurwaarder. Onze werkwijze kenmerkt zich door een daadkrachtige en persoonlijke houding richting de debiteur. Wij behandelen uw klanten zoals u zelf ook wilt worden behandeld: als mens. Door deze werkwijze garanderen wij u in de meeste gevallen een succesvolle afwikkeling van uw onbetaalde rekeningen. Bij het incassotraject ondernemen wij de volgende vijf stappen voor het incasseren van uw geld:

 

1.    Laatste aanmaning. Deze dienst bieden wij als incassobureau gratis aan.

       Verstuur gratis uw laatste aanmaning

2.    In gebreke stelling van uw debiteur voor de hoofdsom, rente- en incassokosten.

3.    Incasso (minnelijke fase) waarbij de debiteur wordt aangespoord om tot betaling over te gaan.

4.      Volmacht (gerechtelijke fase). Met uw akkoord starten we een juridische procedure.

5.      De laatste stap is het inschakelen van de deurwaarder die voor De Nederlanden een dagvaarding uitbrengt en het vonnis zal executeren.

 

Meer weten over incassobureau De Nederlanden ? Neem contact met ons op of Direct uw incasso aanmelden