0318 - 584310 info@denederlanden.nl
 

Incassobureau Amsterdam

Incassobureau inschakelen? Kies voor incassobureau De Nederlanden. Wij zorgen, op een professionele, snelle en deskundige manier, ervoor dat uw debiteuren overgaan tot betalen. Met onze gerichte en doeltreffende aanpak blijft uw klantrelatie behouden en door onze persoonlijke en intensieve communicatie zorgen wij voor een hoge incassoscore. 

Wanneer incassobureau De Nederlanden inschakelen?

Herkent u dit? Al een aantal keer heeft u bij uw debiteuren verzocht om de openstaande rekeningen te betalen. Beloftes worden echter niet nagekomen en de andere partij weigert te betalen. Dit is het moment om incassobureau De Nederlanden in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat uw debiteuren overgaan tot betalen. 

 

De Nederlanden opereert door heel Nederland, dus ook in Amsterdam en omgeving. Wij verzorgen het volledige incassotraject. Van de laatste aanmaning tot volmacht voor de gerechtelijke fase. Het resultaat? Uw liquiditeitspositie verbeterd en wij zorgen er tegelijkertijd voor dat u minder risico loopt en minder afschrijft op uw debiteuren. 

Debiteurenbeheer bij De Nederlanden

Daarnaast is het ook mogelijk om uw debiteurenbeheer volledig in handen te leggen van De Nederlanden. Wij focussen ons op de niet betaalde facturen zodat u zich kunt bezighouden met waar u goed in bent: ondernemen. De Nederlanden werkt efficiënt, doelgericht en met een sterke focus op klanttevredenheid. Bij incassobureau De Nederlanden is uw debiteurenbeheer in goede handen.

Incassobureau Amsterdam: waarom kiezen voor De Nederlanden

 
  • ·         No Cure No Pay. Hierdoor heeft u bij geen resultaat geen extra kosten.
  • ·         Betrouwbaar en professioneel
  • ·         Hoog rendement
  • ·         Gemakkelijk en gratis online uw incasso aanmelden
 

Direct uw incasso aanmelden>>